Stella Visser
2 - 3 min. read
18 apr, 2020

Begin jij de dag make-uploos maar wel met al je sieraden nog om? Deze redenen leggen je uit waarom je niet zonder sieraden kan. (Journal getypt met twee ringen, één armband en twee kettingen)

1. De perfecte final touch

Het maakt simpelweg je outfit altijd af, zelfs een wit T-shirt van je vriend wordt elegant met een kettinkje. Maar ook dat ene jurkje voor dat feest mist soms net die paar statement oorbellen.

2. Altijd een verhaal bij je

Je draagt iets met een verhaal, of je nou die ring hebt gekregen omdat je jarig was, of een kettinkje hebt geërfd van oma, het is een herinnering en die draag je met liefde bij je.

IMG 5303

3. Een schitterende meevaller na het stappen

Als je na een goede nacht doorhalen ’s ochtends wakker wordt met uitgelopen mascara en wallen tot op je wangen, maar je in de spiegel nog je oorbellen ziet shinen of je fijne armband nog om hebt, dat is dan toch wel een meevaller.

4. Het is een verlenging van jouw style

Het is je handelsmerk, of je nou houdt van één subtiel ringentje of het liefst al je vingers vol, of ervoor kiest om al je initialen om je nek te hangen, of zilver en goud te matchen, of juist alleen de focus op goud. Wat je ook kiest het maakt jou!

5. Ook leuk als cadeautje

Het krijgen en geven van sieraden geeft zoveel meerwaarde. Je hebt iets uitgezocht voor iemand of andersom wat (als het goed is) bij diegene past. Het maakt je cadeau persoonlijk in plaats dan een hoopje geld. Ook maak je het voor vriendlief makkelijk op het gebied van cadeautjes. Oh en je ringmaat is bekend bij vriendlief..

6. Het is de investering waard

Ben je verliefd geworden op een sieraad? maar ligt die net iets boven je budget? Als het de investering waard is zou ik het doen! (mits je dan nog kan eten en zo) Deze aankoop waar je waarschijnlijk veel plezier aan gaat beleven kun je prima compenseren met een goedkopere investering in bijvoorbeeld een paar oorbellen of een bijpassende armband. Compenseren kun je leren, zeker nu stainless steel in het leven is geroepen heb je een goede kwaliteit voor een fijne prijs.

Begin jij de dag make-uploos maar wel met al je sieraden nog om? Deze redenen leggen je uit waarom je niet zonder sieraden kan. ( Journal getypt met twee ringen, één armband en twee kettingen)