Het Boutique gevoel

Een online boutique, Daar ben je nu op belandt, & op de pagina waar ik je niet liever heb, waarom? De collectie sieraden zal je meer moeten aantrekken dan hoe ik ben gestart op een studentenkamertje. Maar nu je hier toch bent.. Een beetje uitleg heb je verdient als bezoeker.

De bedrijfsnaam bestaat uit een paar initialen van mijn naam omdat mijn ouders mij Stella hebben genoemd. Alle sieraden zijn van stainless steel dus vandaar de naam STAEL Boutique.

Waarom STAEL bestaat? Ik ben van mening dat sieraden iets zeggen over je persoonlijkheid, draag je een hele hand vol ringen? Of ga je voor één subtiele ring die je cadeau hebt gekregen? Ik zelf draag het liefst allemaal sieraden tegelijk. Een zilveren ring die ik voor mijn rijbewijs kreeg, een gouden kettinkje van oma, en een classy armband die ik op vakantie in Thailand kocht.  Sinds kort vul ik mijn persoonlijke sieraden aan met items die ik verkoop op mijn webshop.

DD91334E D6D1 4594 9625 8A873DEEE750

Een aanvulling op je huidige sieraden

Met de product eisen in mijn achterhoofd ging ik op zoek naar de perfecte items die elke outfit afmaken of juist een subtiele toevoeging zijn aan je overige sieraden. Dat laatste is een belangrijke keuze in mijn bedrijfsvoering, want ik verkoop niet een gouden kettinkje met een herinnering, maar wel een kwalitatief goed product wat lang mee zal gaan als fijne toevoeging van je huidige sieraden.

Het eisen lijstje

  • Kunnen douchen met je gehele sieradeninboedel zonder dat het koperkleur uitslaat.
  • Na een feestelijke borrel ’s ochtends wakker worden met uitgelopen mascara, maar wel je oorringen ziet shinen. ( misschien een persoonlijke eis maar leek mij fijn wakker worden)
  • Een reële prijs, om ook af en toe te wisselen en je altijd een idee hebt om cadeau te geven in een fijne prijsklasse.
IMG 4879

STAEL Boutique richt zich op kwaliteitssieraden.

De sieraden zijn gemaakt van stainless steel. Het verkleurt niet en is hypoallergeen

Gouden tips over het materiaal van sieraden

Zes redenen waarom je niet zonder sieraden kan.

Vijf redenen waarom je niet meer anders wilt dan stainless steel sieraden.