Het Boutique gevoel

Wat leuk dat je er bent! Ik vertel je op deze pagina graag wat meer over Stæl. Ik ben dit sieradenmerk begonnen op mijn studentenkamer. De naam bestaat uit de initialen van de naam die mijn ouders mij hebben gegeven: Stella. Daarnaast zijn alle sieraden gemaakt van stainless steel. Samen vormen ze de naam van mijn bedrijf: Stæl Boutique.

Sieraden kunnen iets zeggen over je persoonlijkheid. Draag je het liefst een hand vol ringen of ga je liever voor één subtiele ring die je cadeau hebt gekregen? Ik ben dol op sieraden en draag het liefst allemaal sieraden tegelijk. Een zilveren ring die ik voor mijn rijbewijs kreeg, een gouden kettinkje van oma en een classy armband die ik tijdens mijn vakantie in Thailand kocht. Die herinneringen vul ik aan met de sieraden uit de collecties in de webshop van Stæl Boutique.

stael boutique

Een aanvulling op je huidige sieraden

Met de producteisen in mijn achterhoofd ging ik op zoek naar de perfecte items die elke outfit afmaken of juist een subtiele toevoeging zijn aan je overige sieraden. Dat laatste is een belangrijke keuze in mijn bedrijfsvoering, want ik verkoop niet een gouden kettinkje met een herinnering, maar wel een kwalitatief goed product wat lang mee zal gaan als fijne toevoeging van je huidige sieraden.

Het eisen lijstje

  • Kunnen douchen met je gehele sieradeninboedel zonder dat het koperkleur uitslaat.
  • Na een drukke werkdag, gezellige avond met vriendinnen of tijdens het sporten kun je de sieraden van Stæl gewoon omhouden.
  • Een reële prijs voor de sieraden. Zo kun je af en toe wisselen van setje en zijn de sieraden ook leuk om aan anderen cadeau te geven.

STAEL Boutique richt zich op kwaliteitssieraden.

De sieraden zijn gemaakt van stainless steel. Het verkleurt niet en is hypoallergeen

Gouden tips over het materiaal van sieraden

Zes redenen waarom je niet zonder sieraden kan.

5 redenen waarom je niet meer anders wilt dan stainless steel sieraden.