Wij van Stael boutique vinden het erg leuk om je te verwelkomen. Nee ik ben graag eerlijk, de wij laten we weg. Je hebt te maken met één ondernemer genaamd Stella.

Ik kan hier wel een hele biografie vol typen over mijzelf  maar wellicht interessanter om STAEL even verder toe te lichten. Oké twee feiten, ik heb nog nooit zonder sieraden om geslapen en mijn kat sleept vaak sieraden mee die hij achter de wifirouter verstopt. Soort ekster is het, net als zijn baasje.

Goed Het Stael verhaal. Allereerst is ondernemen gewoon enorm leuk en uitdagend. Het samenstellen van de collecties, content maken, nieuwe bestellingen, het gezellig inpakken, visitekaartjes en marketing uitingen ontwerpen. Oh en de administratie, dat is wat minder, maar doe het wel hoor.  Soms gaan er ook dingen finaal de mist in, maar goed, daar leer ik van, en elke keer krijg ik weer nieuwe inzichten voor nieuwe ideeën en oplossingen.

Oja waarom ik STAEL heb opgezet? Uit een enorme passie voor sieraden, voor creativiteit wat ik in mijn bedrijf kwijt kan en om mijn nieuwe bedrijfsplan te gaan opzetten, maar daarover later meer.

IMG 2804 min 1 scaled